Over de Skoda Club Nederland:


De doelstelling van de Skoda Club Nederland is het rijden in, en het rijdend houden van alle typen Skoda. Daarbij komen dus alle modellen die het Tsjechische merk in de afgelopen 100-plus jaren ooit heeft gebouwd in aanmerking. De club beschikt niet over een onderdelenmagazijn, maar binnen de vereniging is het heel vaak mogelijk om aan onderdelen te komen voor de meeste modellen Skoda. De club heeft een clubblad, die vier keer per jaar verschijnt. Daarin vind je als lid allerlei informatie terug die van belang is voor de club, en voor de leden. Hier kun je als lid gebruik maken van de 'vraag en aanbod' rubriek, en allerlei interessante artikelen lezen over evenementen, auto's en hun techniek, en berichten elders uit de media. Via het clubblad is er ook een inschrijfmogelijkheid voor internationale evenementen zoals Skoda-Tour. Ook mensen die geen Skoda bezitten, maar het merk een warm hart toedragen, zijn van harte welkom om zich aan te melden als lid.

 

Een stukje historie

De club bestaat al sinds 1977. Toen werd er door een klein groepje enthousiastelingen een vereniging opgericht voor het rijden in en rijdend houden van klassieke Skoda Felicia's en  Octavia's. Lange tijd heeft de club de naam 'Skoda Oldtimer Club' gedragen, en had de club het hiernaast afgebeelde logo. Maar omdat de meeste leden ook een nieuwe of nieuwere Skoda in hun bezit hadden, dekte de vlag de lading al een tijdje niet meer. In het jaar 2000 werd de 'Skoda Oldtimer Club'  dus omgedoopt naar 'Skoda Club Nederland'. Het is dus een echte algemene Skoda-club, waarbij de 'liefde' voor het merk Skoda vooropstaat. De club is zeer actief, en organiseert minstens drie keer per jaar een meeting of rit, waarvan de opkomst altijd behoorlijk groot is. Daarnaast heeft de vereniging elk voorjaar een ledenvergadering, zodat er meebeslist kan worden in de koers van de club. Kijk maar eens op de site rond, en meld je aan als lid!

-

 

Lid worden van de Skoda Club Nederland!

 

Lidmaatschap kost Euro 37,50,-  per jaar, en er is een éénmalig inschrijfgeld van Eur. 11,-

     IBAN NL02 RABO 0313 1195 11 
     BIC RABONL2U
 

 

Lid worden kan op twee manieren. Je kunt ons eenvoudig een mailtje sturen met daarin je gegevens, zoals naam, adres, en telefoonnummer. (En natuurlijk de vermelding dat je lid wilt worden!) Dan sturen wij je een recent clubblad en een inschrijfformulier toe. 

 

Je kunt het inschrijfformulier hier ook als PDF downloaden, uitprinten, en geheel ingevuld naar ons opsturen. Door het invullen van dit formulier, evenals het opsturen van een kopie van deel I en II van het kentekenbewijs van uw Skoda(s), samen met twee fotos van uw Skoda(s). Na storting van inschrijfgeld en contributie bent u lid van de Skoda Club Nederland. 

 

 

Klik op het formulier om te downloaden (u heeft wel Acrobat Reader of Foxit-Reader nodig.)

 

.

 


Ziet u geen menubalk? Klik dan hier om de volledige site te bekijken...